(Poistunut julkaisusta)

Päihde- ja kriminaalityön diakoniatyöntekijä
Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniakeskuksessa on 4.4.2019 mennessä haettavana:

PÄIHDE- JA KRIMINAALITYÖN DIAKONIATYÖNTEKIJÄN (502) VIR¬KA
Etsimme päihde- ja kriminaalityön osaajaa jatkamaan ja kehittämään Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän työtä vankien, asunnottomien ja päihdeongelmaisten parissa.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. asunnottomien asiakastyö, vankilakäynnit Saramäen vankilassa, retket ja leirit, yhteydenpito toimialan muihin toimijoihin sekä päihde- ja kriminaalityön asiantuntijana toimiminen.

Viran kelpoisuusehtona on piispainkokouksen hyväksymä diakonian virkatutkinto. Kielivaatimuksena on suomen kielen erinomainen sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja, verkosto-osaamista ja päihde- ja kriminaali-työn tuntemusta.

Virkaan valittavan on oltava ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen on esitettävä seurakuntayhtymän työterveyslääkärin hyväksyttävä lääkärintodistus.

Virkaa haetaan 4.4..2019 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella kohdasta ”Hae tätä työpaikkaa”

tai

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä
Diakoniakeskus
Teemu Hälli
PL 922
20101 Turku

Kuoreen tunnus: Päihde- ja kriminaalityön diakoniatyöntekijän haku

Palkkaus KirVESTESin vaativuusluokka 502/20. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhde täytetään 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tarkempia tietoja antavat diakoniajohtaja Teemu Hälli, 040 341 7266, teemu.halli@evl.fi ja yhteiskunnallisen työn pappi Eetu Myllymäki, 040 3417208, eetu.myllymaki@evl.fi.