(Poistunut julkaisusta)

Päätuoteomistaja, Tietopalvelu
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Kelan Tietopalvelujen tulosyksikön tehtävänä on kehittää tietopalveluja Kelan ydintoiminnalle ja yhteistyökumppaneillemme. Tietopalvelut tuottaa mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

Haemme Kelan tietopalvelujen kansainväliseen tietojenvaihtoon päätuoteomistajaa.


Tehtävä sijoittuu Tietopalveluiden tiedonhallintayksikössä toimivaan ydintiedot ja tiedonvälitysryhmään. Ryhmän tehtävänä on henkilön ydintietojen muodostaman palvelukokonaisuuden ja kansallisen- että kansainvälisen tiedonvälityksen kehittäminen ja ylläpito. Ryhmäämme kuuluva EESSI (Electronic Exchange of Social Security Information) palvelukokonaisuus on vuoden 2020 alkupuolella siirtymässä hankevaiheesta palvelujen tuotantovaiheen kehittämiseen ja ylläpitoon. Etsimme joukkoomme uusia innokkaita tekijöitä.
EESSI on Euroopan laajuinen Sosiaaliturvan sähköinen tiedonvälitysjärjestelmä, ja Suomen EESSI -yhteyspisteenä toimii Kela. EESSI yhteyspiste tuottaa palveluita muille kansallisille hyödyntäjille huomioiden samalla Komission edellyttämät vaatimukset. Ryhmämme vastuulla on Kelassa huolehtia yhteyspisteen toiminallisuudesta, kehittämisestä sekä toiminnan lainmukaisuudesta.
Päätuoteomistajana vastaat ryhmän kansainvälisen tiedonvaihdon kokonaisuudesta, joka pitää sisällään EESSIn ja kansainvälisen tiedonvaihdon. Vastaat tuotealueesi visiosta ja roadmapista ja ohjaat kehitystiimiesi työskentelyä ja tavoitteita. Linjaat vastuualueesi toiminnan huomioiden lainsäädännön ja tulosyksikön strategiset linjaukset ja kehitystavoitteet. Vastaat tuotealueittesi budjetin hallinnasta ja kustannusten seurannasta. Tuet ja kehität tiimiesi ketterää toimintaa. Teet tiivistä sidosryhmäyhteistyötä Kelan sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.


Voisit sopia päätuoteomistajaksi, jos
- ymmärrät ja hallitset laajoja kokonaisuuksia
- sinulla on vahvaa yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa
- kykenet aktiiviseen, itsenäiseen työskentelyyn
- ymmärrät ulkopuolisten toimijoiden palvelujen toiminnallisuutta
- ymmärrät erilaisia teknisiä toteutuksia ja arkkitehtuuria
- sinulla on kokemusta ketteristä kehitysmenetelmistä
- osaat englantia hyvin
- sinulla on korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto


Arvostamme lisäksi

- hyvää taloushallinnan ja budjetoinnin ymmärtämistä
- kokemusta projektirahoituksesta
- kokemusta QPR mallinnusvälineestä
- esiintymisvalmiutta

 

Henkilöstöetuina tarjoamme
- osaamista vastaavat kehittymismahdollisuudet sekä hyvät koulutusmahdollisuudet
- kattavan työterveys- ja hammashoidon
- lounasedun
- tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin

 

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän tietojärjestelmien kehittämisen parissa, kehittyvässä työympäristössä.
Työskentelypaikkana on Helsinki, myös etätyö on mahdollista. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi.


Tehtävään valitulle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Lisätietoja saat sähköpostitse ryhmäpäällikkö Katja Heikkiseltä (etunimi.sukunimi@kela.fi).
Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi 5.12.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.