Päätöksenteon tuen päällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme päätöksenteon tuen päällikköä vakituiseen virkasuhteeseen Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan hallintopalveluihin 1.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Päätöksenteon tuen päällikön tehtävänä on johtaa päätöksenteon tuki -yksikön toimintaa, taloutta ja henkilöstöä ja vastata sen tuloksellisuudesta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Yksikön päällikkö toimii esimiehenä juridisen tuen ja valmistelun tuen esimiehille. Yksiköissä on yhteensä noin 40 työntekijää ja budjetti on noin 2,7 milj. euroa.

Päätöksenteon tuen tehtävänä on sosiaali- ja terveystoimialan hallinnollisen ohjeistuksen kehittäminen, toimielinten valmistelun tuki, toimialan keskitetyt juridiset palvelut sekä tehtäväalueeseen liittyvä koulutus.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta esimiestyöstä ja näyttöä muutoksien aikaansaamisesta. Tehtävän hoito edellyttää kokemusta vaativista hallintotehtävistä, järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja.

Haastattelut järjestetään 1.4 klo 13-17 ja 3.4 klo 14.30-16.30 Haastattelujen jälkeen kärkihakijoilla on henkilöarviointi viikolla 15.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-456-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Ylempi korkeakoulututkinto.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Luemme eduksi


4800,00 euroa/kk
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242370
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki