(Poistunut julkaisusta)

PÄÄTOIMITTAJA
Tehy ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Tehy-lehti on sosiaali- ja terveysalan suurin ammattilehti, joka tavoittaa 178 000 lukijaa joka kuukausi. Nyt haemme päätoimittajaksi kokenutta aikakauslehtien tekijää, näkemyksellistä journalistia ja muuttuvan mediaympäristön oivaltavaa kehittäjää.

Tehtäviisi Tehy-lehden päätoimittajana kuuluu lehden toimituksellisesta sisällöstä vastaaminen printissä, verkossa ja sosiaalisen median kanavissa sekä esimiestehtävät lehden toimituksessa. Journalismin ammattilaisena sinulla on näkemyksellinen ote aikakauslehden toteuttamiseen, haluat kehittää lehden toimintaa muuttuvassa mediaympäristössä ja olet luontaisesti kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Tehy-lehti ilmestyy printissä 11 kertaa vuodessa. Lisäksi tehdään päivittäin päivittyvää verkkolehteä. Tehy-lehden päätoimittajana vastaat osaltasi myös yhteistyöstä ja kehitysprojekteista mm. kirjapainon, ilmoitusmyynnin ja julkaisujärjestelmätoimittajan kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta monipuolista konseptiosaamista aikakauslehtien tekemisen parista. Hallitset aikakauslehden toimituksellisen kokonaisprosessin ja sinulla on journalistisen näkemyksen lisäksi hyvä ymmärrys visuaalisuudesta. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, johdat innostavasti luovaa työtä tekevää tiimiä ja toimit johdonmukaisesti esimiestehtävässä. Päätoimittajana seuraat myös aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua ja olet kiinnostunut vuoropuhelusta Tehyn ulkoisten ja sisäisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Toivomme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto  mielellään journalistiikasta, yhteiskuntatieteistä tai muulta soveltuvalta koulutusalalta. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Päätoimittajana teet läheistä yhteistyötä myös Tehy ry:n viestintäjohtajan ja muun viestintätiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn aikakauslehdessä, jonka journalistinen kärki on meille tärkeää myös tulevaisuudessa. Edistyksellisessä ammattijärjestössä sinulla on kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja olet tärkeä osa asiantuntevaa ja innostunutta työyhteisöämme. Tehy-lehden toimitus sijaitsee Helsingissä, Itä-Pasilassa yhteisissä tiloissa Tehy ry:n kanssa. Tehy-lehden henkilöstön muodostaa seitsemän hengen toimitus, jonka esimiehenä päätoimittaja toimii. Haemme päätoimittajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä tai haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Eve Pakkanen, puh. 020 7420 504. Parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 4.9., maanantaina 9.9. ja torstaina 12.9. Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 15.9.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14420. Varsinaiset haastattelut tullaan järjestämään Helsingissä viikolla 39.