(Poistunut julkaisusta)

Päätoimittaja / Kaleva Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Tarjolla on merkittävä vaikuttajan paikka Pohjois-Suomessa ja nopeasti kehittyvässä Kaleva Mediassa.
Etsimme eläkkeelle jäävän Kyösti Karvosen seuraajaksi

vastaavaa päätoimittajaa

OLET ETSIMÄMME,  jos olet vahvalla media-alan johtamiskokemuksella varustettu teräväkynäinen journalismin ammattilainen, kestät painetta, olet hyvin verkottunut ja haluat toimia näkyvänä vaikuttajana ja osana Kaleva
Mediaa. Ymmärrät Pohjois-Suomen sielunmaiseman, toimit Pohjois-Suomen puolesta ja olet sen kriittinen kirittäjä.

OLET ETSIMÄMME, jos sinulla on näyttöä journalististen kehityshankkeiden onnistuneista läpivienneistä eri julkaisukanavissa. Arvostamme osaamistasi asiakaskokemuksen ja -datan hyödyntämisestä toimitustyössä. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja, joita tarvitset innostaessasi toimitusta saavuttamaan asetetut tavoitteet ja tehdessäsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

TARJOAMME NÄKÖALAPAIKKAA yhdessä Suomen johtavista mediataloista ja mahdollisuutta olla mukana johtamassa ja kehittämässä tuotteitamme ja palvelujamme sisältöliiketoiminnan johtoryhmässä.

LISÄTIEDOT:
MPS-konsultit Veli-Antti Vasela p. 0400 294 433, veli-antti.vasela(at)mps.fi tai Marcus Herold, p. 0400 666 663, marcus.herold(at)mps.fi.

TÄYTÄ HAKULOMAKE palkkatoiveineen 27.10.2019 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

KALEVAMEDIA - paikallisuuden puolesta jo vuodesta 1899

KALEVA MEDIA tarjoaa parasta paikallista journalismia pohjoisesta Suomesta, monipuolisia sisältöjä ja markkinointipalveluita. Olemme yli 700 ihmisen työyhteisö, jota yhdistää usko unelmaan olla ihmisten ymmärrystä ja yhteenkuuluvuutta lisäävä paikallisuuden maailmanvalloittaja.

Me Kaleva Mediassa tarjoamme entistä syvempää paikallisuutta, joka on enemmän kuin alueellisuutta. Se on tietoa omaksi koetuista asioista ja palveluita, jotka rikastuttavat digitaalisten ja alueellisten yhteisöjen elämää.
Perinteikkäät arvomme sekä henkilöstömme kokemus kehittymisestä, merkityksellisyydestä, yhteenkuuluvuudesta ja asioihin vaikuttamisesta ovat meille yhtä tärkeitä asioita kuin työntekijöidemme ammatillinen osaaminen.