(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen viulunsoiton tuntiopettaja
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Tehtävän kuvaus:

Haemme Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutukseen päätoimista viulunsoiton tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 01.08.2019 ja päättyy 31.7.2020. Musiikin koulutus toimii JAMKin Hyvinvointiyksikössä ja on osa Suomalaista Musiikkikampusta, joka on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteinen musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen osaamiskeskittymä.

Päätoimisen tuntiopettajan työtehtäviä ovat mm. viulunsoiton opetus ja opetusharjoittelun ohjaus ammattikorkeakoulussa sekä taiteen perusopetuksen viulunsoiton opetus. Taiteen perusopetus toteutetaan osana Suomalaisen musiikkikampuksen yhteistyötä.

 

Edellytykset:

Edellytämme hakijalta laaja-alaista musiikkialan asiantuntijuutta, ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pätevyyttä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme orkesterin ja kamarimusiikin ohjausosaamista, ryhmäopetustaitoja sekä opetusteknologiaosaamista.

Haemme joukkoomme innostunutta tiimipelaajaa, jolla on monipuolista työkokemusta alalta ja kykyä tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen.

Järjestämme mahdollisen opetus- /soittonäytteen haastattelun yhteydessä.

 

Hakuaika:       16.4.-5.5.2019

 

Lisätietoja:      Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

                         Eva Halme, musiikin päällikkö, eva.halme@jamk.fi, 040 7276424