(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, verkkopedagogi
Vant

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen virka alkaen 03.01.2019
Hakuaika päättyy 14.11.2018  kello 16:00
Vantaan ammattiopisto Varia, Tennistie 1 01370 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus

Tule verkkopedagogiksi Variaan!

Innostutko oppimisesta ja uusista digijutuista? Haluatko olla mukana tukemassa opettajien digipedagogiikkaosaamista? Näiden asioiden parissa pääset tekemään töitä Varian verkkopedagogina.

Keskeisenä tehtävänäsi on Varian verkkopedagogiikan kehittäminen: suunnittelu, verkkokurssien tekemisen, ohjaamisen ja ylläpidon koordinointi, opettajien innostaminen, perehdyttäminen ja kouluttaminen. Lisäksi voit toimia yhteisten tutkinnon osien (yhteiskunnassa ja työelämässä toimiminen) verkkokurssien ohjaajana. Tehtävään sisältyy uuden oppimisympäristön (itsLearning) käyttöönoton prosessin suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Olet myös mukana ohjaamisen ja palautteen antamisen menetelmän kehittäjänä sekä keskeisenä toimijana menetelmään käytettävän digitaalisen välineen käyttöön ottamisessa. 

Työskentelet yhteistyössä mm. sovelluskoordinaattorin ja Studentaplus-osaajien sekä opintojen suunnittelijoiden kanssa. Lisäksi osallistut kehittämistoimintaan erilaisissa verkostoissa sekä Vantaan kaupungin sivistystoimen ja tietohallinnon kanssa.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. 

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Edellytämme sinulta sisäistynyttä verkkopedagogiikkaymmärrystä sekä vahvaa TVT- ja pedagogiikkaosaamista sekä kokemusta verkko-opintojen koordinointityöstä. Edellytämme myös vahvaa ammatillisten tutkinnon perusteiden hallintaa. Pystyt omaksumaan uusia kokonaisuuksia nopeasti ja ratkaiset ongelmia sujuvasti. Työotteesi on itsenäinen ja asiakaslähtöinen.

Luemme eduksi: Arvostamme uuden ammatillisen koulutuksen tuntemusta, kokemusta verkko-opetuksesta ja sen kehittämisestä sekä oppimista tukevien digivälineiden tuntemusta. Katsomme eduksi kokemuksen ammatillisen koulutuksen digihankkeista (sisältäen hankehaun, hankevastaavan tehtävät, raportoinnin ja viestinnän), AMOSAA-työkalun käytöstä ja Studentaplus-opiskelijahallintojärjestelmästä sekä hyvän englannin kielen taidon.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen
Työaika: vuosityöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.