(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, valmistava opetus, Simonkallion koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Simonkallion koulu

Simonkalliontie 1, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 27.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2021


Haluatko liittyä huippuporukkaan? Haemme iloiseen ja äänekkääseen joukkoomme valmistavan luokan opettajaa.

Haemme iloiseen ja äänekkääseen joukkoomme valmistavan opetuksen opettajaksi yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja idearikasta kasvatustyön ammattilaista, joka on valmis tuomaan oman panoksensa koulun kehittämiseen ja yhteisölliseen työhyvinvointiin.

Valittavalta opettajalta toivomme avointa, joustavaa ja johdonmukaista työotetta, jossa oppilas on keskiössä. Tunnet hyvin tuen eri asteet ja niiden toteuttamisen luokassa, olet innostunut omasta työstäsi ja haluat kehittää osaamistasi pitkäjänteisesti. Hallitset asiakirjojen laatimisen ja olet valmis työskentelemään yhdessä koulun toisen valmistavan luokan opettajan ja koulun muun henkilökunnan kanssa. Sinulla on siis jo valmiina mahdollisuus yhteistyöhön ja työtehtävien jakamiseen oppilaiden tuen optimoimiseksi. Olet myös aktiivisesti yhteydessä oppilaiden huoltajiin ja olet valmis ohjaamaan ja auttamaan heitä suomalaiseen koulumaailmaan sopeutumisessa.

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri. Simonkalliossa on kyläkoulun tuntua. Kehitämme kouluamme jatkuvasti ja haluamme yhdessä luoda parhaan mahdollisen oppimis- ja työskentely-ympäristön niin oppilaille kuin opetushenkilöstölle ja kaikille koulussa toimiville. Koulun johtoryhmä ja yhteisöllisen hyvinvoinnin ryhmä toimivat aktiivisesti koulun hyväksi. Koulussa toimivat aktiiviset luokka-astetiimit ja yhteisiä asioita pohditaan kulloiseenkin aiheeseen sopivissa ryhmissä.

Opetussuunnitelman hengessä haluamme tukea oppilaidemme yksilöllistä oppimista tarkoituksenmukaisissa ryhmissä työskennellen. Koulussamme toimivat alueelliset musiikkiluokat 3.-6. ja tällä hetkellä yksi valmistavan opetuksen alueellinen ryhmä. Olemme mukana monessa kuten esimerkiksi Liikkuva koulu -toiminnassa ja Erasmus+-hankkeissa. Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön tiimi- ja työparityöskentely.

Simonkallion koulu on suuri, perinteikäs noin 600 oppilaan hyvässä maineessa oleva alakoulu Tikkurilan urheilupuiston läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulussamme toimii 24 perusopetuksen luokkaa, joista neljä musiikkiluokkaa, kolme pienryhmää ja valmistavan opetuksen luokka. Oppilaitamme luotsaa koulupolulla 35 opettajaa, seitsemän koulunkäynnin ohjaajaa, kuraattori, koulupsykologi, -terveydenhoitaja ja koulun muu henkilökunta. Koulun työyhteisö on toimiva ja tiimiytetty. Yksin ei siis tarvitse työtä tehdä.

Koulumme sijaitsee Simonkallion rauhallisella alueella, jossa pientalot ja kerrostalot limittyvät puistoalueiden lomaan. Koulun läheisyydestä löydät Möskärinmäen metsäiset alueet lampineen, Koivuhaan Arboretumin, Tikkurilan urheilupuiston liikuntapaikat - pallokentät, jäähallit, uimahallin. Kun tähän vielä lisää koulun pihassa olevan suuren kentän, oppimisympäristön laajentaminen luokkahuoneen ulkopuolelle on siis todella helppoa.

Tutustu kouluumme tästä.

Tarjoamme rennon, kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa saa onnistua ja turvallisesti erehtyä.

Lue ja tutustu Vantaan perusopetukseen tästä


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: kokemuksen valmistavan / monikielisen ryhmän opetuksen toteuttamisesta. Sinulla on perustiedot toisen kielen oppimisen prosessista. Olet myös tutustunut monikielisyyteen ja -kulttuurisuuteen ja tunnet kielitietoisia ja toiminnallisia menetelmiä, joita voit hyödyntää opetuksessasi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

O_Dowd Hilkka

0503121894

hilkka.odowd@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikana

Apulaisrehtori Jaana Koivula, 050 314 56 30, jaana.koivula@eduvantaa.fi, virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.