Päätoiminen tuntiopettaja, sähkö- ja automaatioala, Vantaan ammattiopisto Varia
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Ojahanntie 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Tule osaksi kehittyvää tiimiä varmistamaan tulevaisuuden sähkö- ja automaatioasentajien ammattitaito. Opetusala tarjoaa varman ja monipuolisen työn vuosiksi eteenpäin.

Haemme sähkö- ja automaatioalan ammatillisten aineiden päätoimista tuntiopettajaa alkaen 2.8.2021, tulet toimimaan Varian Myyrmäen toimipisteessä. Työ sisältää sähköalan ammatillisten sisältöjen opetusta ja ohjausta oppilaitoksessa sekä alan työpaikoilla. Työhön kuuluu opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistamiseen liittyviä tehtäviä sekä koulutusalan kehittämis- ja suunnittelutehtäviä. 

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 320. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.Pätevien hakijoiden puuttuessa myös epäpätevät huomioidaan

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävä edellyttää sähköasennustöiden käytännön osaamista ja sähköturvallisuusmääräysten tuntemusta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää tutkinnon perusteiden tuntemista sähkö- ja automaatioalan perustutkinnosta.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen monipuolisissa ammatillisissa opetustehtävissä ja toimimisen aktiivisella otteella työelämässä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan Vuosityöaika


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies

Tiainen Kimmo

040-184 5698

kimmo.tiainen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Ma-Pe, 8:00-16:00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot