(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, resurssiopettaja, Veromäen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Veromäen koulu

Veromiehentie 2, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä innostunut opettaja!

Haemme kouluumme Veromäkeen uudenlaiseen tehtävään tsemppariopettajaa.

Koulumme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Aviapoliksen suuralueella Pakkalassa kauppakeskus Jumbon ja lentokentän läheisyydessä.

Koulumme on 1-9 vuosiluokkien yhtenäiskoulu, jossa on n. 850 oppilasta, 62 opettajaa ja kahdeksan koulunkäyntiavustajaa.

Tutustu kouluumme tästä.

Koulumme vahvuutena on positiivinen ja innostunut ilmapiiri. Meillä on hyvä yhteishenki! Opettajien yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat toimintamme kulmakiviä. Kehitämme yhtenäiskoulumme oppimis- ja toimintakulttuuria aktiivisesti. Käytämme monipuolisia oppilaiden vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta kehittäviä työtapoja.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa työskentelemään tsemppariopettajana 5-7 -luokkien nivelvaiheeseen.

Vantaan kaupunki on saanut Opetushallituksen rahoitusta innovatiivisiin kotakokeiluihin, joilla pyritään kehittämään uusia ja innovatiivisia, poikkihallinnollisia proaktiivisia toimintamalleja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Siirtymä alakoulusta yläkouluun tuottaa monelle opilaalle haasteita ja toisinaan "kotiinjääminen" alkaa jo silloin. Opettajaa haetaan  5-7-luokkien nivelvaiheeseen, poissaoloihin varhaiseen puuttumiseen ja digisyrjäytymisen ehkäisyyn. Tsemppariopet tekevät tiivistä moniammatillista yhteistyötä. Tsemppariopet muodostavat kaupunkitasoisen verkoston, joka kokoontuu säännöllisesti.

Hakijalta edellytetään luokanopettajan kelpoisuutta. Eduksi luemme kokemuksen työskentelystä yläkoulussa. Toivomme hakijalta soveltuvuutta edellä mainittuun tehtäväkokonaisuuteen, oppilaita yksilöinä huomioivia työskentelytapoja, tiimihenkisyyttä ja innovatiivista, kehittävää työotetta.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Luokanopettajan kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, Joni Luuri

040 1904977

joni.luuri@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.-12.4.2019 klo 8-16

Apulaisrehtori Sari Nuorva, 040 5052750, sari.nuorva@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.