Päätoiminen tuntiopettaja, pop/jazz-piano
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021
Tehtävän kuvaus:

Haemme Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutukseen päätoimista pop/jazz-pianonsoiton tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 01.08.2021 ja päättyy 31.7.2022. Musiikin koulutus toimii JAMKin Hyvinvointiyksikössä ja on osa Suomalaista Musiikkikampusta, joka on Jyväskylän yliopiston, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian yhteinen musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen osaamiskeskittymä.

Päätoimisen tuntiopettajan työtehtäviä ovat pianonsoiton monipuoliset opetus- ja ohjaustehtävät ml. opetusharjoittelun ohjaus.  

Edellytykset:

Edellytämme hakijalta korkeakoulutasoisen opetuksen edellyttämän instrumenttiosaamisen lisäksi laaja-alaista musiikkialan asiantuntijuutta, ylempää korkeakoulututkintoa, opettajan pätevyyttä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Tämän lisäksi arvostamme yhtyeiden ohjausosaamista ja instrumentin ryhmäopetustaitoja kuten myös opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista.

Haemme joukkoomme innostunutta tiimipelaajaa, jolla on monipuolista työkokemusta alalta ja kykyä tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen ja opetuksen kehittämiseen.

Järjestämme mahdollisen opetus- /soittonäytteen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika: 5.2.- 7.3.2021

Lisätietoja antaa: 

Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy
Eva Halme, musiikin päällikkö, 040 727 6424
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422306
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä