Päätoiminen tuntiopettaja, oppilaanohjaus, Veromäen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Veromäen koulu

Veromiehentie 2, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Hei sinä innostunut opettaja!

Haemme kouluumme Veromäkeen oppilaanohjaajaa Teppo-opetukseen (työelämäpainotteinen opetus).

Koulumme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Aviapoliksen suuralueella Pakkalassa kauppakeskus Jumbon ja lentokentän läheisyydessä.

Koulumme on 1-9 vuosiluokkien yhtenäiskoulu, jossa on n. 850 oppilasta, 62 opettajaa ja kahdeksan koulunkäyntiavustajaa.

Tutustu kouluumme tästä.

Koulumme vahvuutena on positiivinen ja innostunut ilmapiiri. Meillä on hyvä yhteishenki! Opettajien yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat toimintamme kulmakiviä. Kehitämme yhtenäiskoulumme oppimis- ja toimintakulttuuria aktiivisesti. Käytämme monipuolisia oppilaiden vuorovaikutustaitoja ja itseohjautuvuutta kehittäviä työtapoja.

Haemme päätoimista tuntiopettajaa työskentelemään oppilaanohjaajana Teppo-opetuksessa, joka on työelämäpainotteista opetusta.

Teppo-opo toimii luokka-asteilla 7-9 yhteistyössä aineenopettajien ja erityisopettajien kanssa. Teppo-opo koordinoi työelämäjaksoja, ohjaa oppilaita opinnoissa sekä tekee yhteistyötä oppilaan sidosryhmien ja perheen kanssa. 

Veromäen koulussa Teppo-opetuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja tietoutta jatko-opintoihin peruskoulun jälkeen sekä kehittää oppilaan elämänhallinta- ja urasuunnittelutaitoja. Tavoitteena on myös  vahvistaa oppilaan itsetuntemusta ja opiskelumotivaatiota.

Teppo-opetusta on toteutettu Veromäen koulussa vuoden ajan, joten haemme oppilaanohjaajaa, joka on valmis jatkamaan kehittämistyötä koulussamme oppilaiden parhaaksi.

Hakijalta edellytetään oppilaanohjaajan kelpoisuutta. Toivomme hakijalta soveltuvuutta edellä mainittuun tehtäväkokonaisuuteen, oppilaita yksilöinä huomioivia työskentelytapoja, tiimihenkisyyttä ja innovatiivista, kehittävää työotetta.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, Joni Luuri

040 1904977

joni.luuri@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.-12.4.2019 klo 8-16

Apulaisrehtori Sari Nuorva, 040 5052750, sari.nuorva@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1257654
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa