(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, oppilaanohjaaja, Peltolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Peltolan koulu

Lummetie 27 b, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


Peltolan koulu on noin 600 aktiivisen ja opiskelumyönteisen 7.-9.luokan oppilaan yläkoulu, joka sijaitsee Tikkurilan urheilupuistossa erinomaisten liikenneyhteyksien ja palveluiden lähettyvillä. Peltolan koulussa järjestetään myös painotettua musiikkiluokkaopetusta.

Haemme lämminhenkiseen joukkoomme neljättä oppilaanohjaajaa. Peltolan koulussa ohjaustyötä ja sen suunnittelua tehdään vahvasti tiimityönä Peltolan koulun kolmen muun oppilaanohjaajan kanssa. Edellytämme oppilaanohjaajalta vahvaa, positiivista  oppilaslähtöistä asennetta ja halukkuutta osallistua oppilashuoltotyöhön osana moniammatillista yhteisöllistä työhyvinvointiryhmää. 

Tehtävään valitulta toivotaan vahvaa kehittämisorientoituneisuutta ja uskallusta rohkeastikin lähteä suunnittelemaan ja testaamaan uusia toimintamalleja.

Edellytämme valittavalta  innostavaa otetta ohjaukseen sekä yhteistyökykyistä, rakentavaa ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä. Työyhteisömme on innovatiivinen ja energinen. Uskomme yhteistyön voimaan ja panostamme erityisesti henkilöstön jaksamiseen ja työhyvinvointiin.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme valittavalta oppilaslähtöistä ja innostavaa otetta ohjaukseen sekä yhteistyökykyistä, rakentavaa ja kehittävää työyhteisön jäsenyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, Relander Tiina

043-8269312

tiina.relander@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16

Elina Kojo, elina.kojo@vantaa.fi, 0503124526

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.