(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, matematiikka, Lumon lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Lumon lukio

Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 09.08.2021 - 


Haemme Lumon lukioon matematiikan opettajaa vakituiseen päätoimiseen tuntiopettajan tehtävään. Haemme työstään innostunutta ja kehittämishakuista ammattilaista matematiikan opettajien tiimiimme. Arvostamme monipuolista kokemusta lukiossa opettamisesta. Katsomme eduksi lyhyen matematiikan innostavan pedagogiikan osaamisen sekä monikielisten nuorten matematiikan haasteiden ymmärtämisen ja tunnistamisen. Matematiikan lisäksi katsomme eduksi myös minkä tahansa lukiossa opetettavan aineen pätevyyden. 

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä ja aloitteellisuutta. Tieto- ja viestintätekniikan taidot osana opetuksen kehittämistä ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Lumon lukiossa opiskelee n. 600 opiskelijaa. Lumossa toimii myös lukioon valmistava kymppiluokka (perusopetuksen lisäopetus) sekä lukiokoulutukseen valmistava LUVA-ryhmä. 

Lumo on yleislukio, jossa voi opiskella laajasti myös luovia opintoja (kuvataidetta, musiikkia, tanssia, teatteria ja ilmaisutaitoja). 

Lumon monitoimitalossa on lukion lisäksi myös kirjasto, monipuoliset liikuntatilat, suuri auditorio sekä nuoriso- ja kulttuuripalvelun tiloja.  Lumon lukio sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, Korson juna-aseman vieressä. Tervetuloa kokeneiden ja työstään innostuneiden ammattilaisten joukkoon.  

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Tutustu opettajan työhön Vantaa.fi:ssä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Sydänmaanlakka Marianna

050-3124447

m.sydanmaanlakka@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16

Kanslia, puh 040-4802503 (Teija Bahlaouane, lukiosihteeri) klo 8-15Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.