(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, luokanopettajan tehtävät
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Määräaikainen virka alkaen 01.12.2018 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 23.10.2018 kello 16:00
Aurinkokiven koulu, Aurinkokivenkuja 1 01700 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus

Oletko sinä etsimämme päätoiminen tuntiopettaja innovatiiviseen työyhteisöön? Haettavana on 2016 Kivistön alueelle valmistuneessa Aurinkokiven koulussa päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen tehtävä 1.12.2018-30.6.2019. 

Kasvava koulu on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulussa on n 430 oppilasta vuosiluokilla 1-6, opetushenkilöstöä on n. 30. 

Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Kivistön asukkaat kokoontuvat yhteen palvelukeskuksen monipuolisiin tiloihin ja toimintoihin sekä arjessa että vapaa-ajalla. Siellä eri-ikäiset ihmiset kasvavat, oppivat, oivaltavat ja viihtyvät yhdessä.

Onko sinulla kykyä edistää yhteisöllistä hyvinvointia, aktiivisuutta ja osallisuutta lasten, kollegoiden ja palvelukeskuksen eri toimijoiden kesken? Onko moniammatillinen yhteistyö ja joustavuus sinulle luontaista? Onko uusi oppimiskäsitys ja uudet oppimisympäristöt sinulle tuttuja? Oletko valmis työskentelemään tiiviissä tiimissä yhteisopettajana? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja vahvaa pedagogista osaamista.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 3-1005-18