Päätoiminen tuntiopettaja, Luokanopettaja 4.lk, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2021 - 05.06.2021


Hei, Sinä luokanopetuksen ammattilainen tai sellaiseksi opiskeleva! Tervetuloa huippuporukkaamme 4.lk:n luokanopettajan sijaiseksi! 

Haemme joukkoomme oppimisen ja yhteistyön ammattilaista ajalle 7.1. - 5.6.2021.  Arvostamme aktiivista, sitoutunutta ja kehittämismyönteistä otetta yhteisten vastuualueiden hoitoon. Monipuolinen osaaminen ja hyvät yhteistyökyvyt ovat edellytys luokanopettajana toimivan tuntiopettajan tehtävän hoitamisessa.  Opetusta on 26h/vko. 

Työyhteisömme jäsenenä pääset vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti opetuksen ja työyhteisömme kehittämiseen.  Huumorintajuinen, ammatillisesti taitava työyhteisömme auttaa ja tukee Sinua kaikissa arjen tilanteissa.  

Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu. Ympärillämme avautuva laaja metsäalue tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön ja meillä opetetaankin paljon metsässä. Koulumme on vuosiluokkien 1 - 4 perusopetusta antava lähikoulu, jossa työskennellään suurella sydämellä. Toimintakulttuurimme kiteytyy motoksi tulleeseen ”Ilon kautta Ilolassa - yhdessä oppien” -lauseeseen. Toimintakulttuurimme kivijalka muodostuu kunnioituksesta, turvallisuudesta, yhteistyöstä ja myönteisyydestä. Arjessa tapahtuvat konfliktit sovitellaan joko Verso- tai restotiimin sovittelussa.  

Ilolan koulussa on tänä lukuvuonna n. 440 oppilasta ja meitä aikuisia on kolmisenkymmentä. Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi. 

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, välituntilainaamo, Verso ja välkkärit. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa! 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Leppäkoski Anne

040 544 0225

anne.leppakoski@vantaa.fi


Tavoitettavissa ma - pe 8.30 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399017
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa