(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, Logistiikan osaamisala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Määräaikainen virka alkaen 03.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 15.11.2018  kello 16:00
Vantaan ammattiopisto Varia, Rälssitie 13 01530 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus
Työavain 3-1096-18

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300.

Haemme logistiikan ammattiaineiden opettajaa Varian Aviapoliksen toimipisteeseen. Tehtävänä on ammattiaineiden opettaminen logistiikan perustutkinnossa. Opetettavat aineet ovat logistiikan ammatilliset aineet, kuten ajoneuvotekniikka, ajoneuvon huoltotoimenpiteet, trukki- ja työkoneopetus, kuormankäsittely sekä ammattipätevyyskoulutuksen teoria- ja käytännön opetus.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä vastuuopettajan ja opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvät tehtävät.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. (Soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva erikoisammattitutkinto + 5 vuotta alan työkokemusta + opettajan pedagogiset opinnot).

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Asetuksen 640/2007 edellyttämää kelpoisuutta (linja-autonkuljettajan tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tai puutavara-autonkuljettajan ammattitutkintoa tai vähintään vuoden kokemusta päätoimisena kuljettajana toimimisesta CE tai D luokan ajoneuvolla), vahvaa kuljetusalan työkokemusta sekä pitkäaikaista ja menestyksekästä opettajakokemusta logistiikka-alan koulutuksohjelman kuljettajaopiskelijoille.

Luemme eduksi: ADR-, tulityö-, työturva- ja tieturvakouluttajan pätevyyksiä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen
Työaika: Vuosityöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.