(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, logistiikan osaamisala, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Määräaikainen virka alkaen 03.01.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 15.11.2018  kello 16:00
Vantaan ammattiopisto Varia, Rälssitie 13 01530 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300.

Haemme logistiikan ammattiaineiden opettajaa Varian Aviapoliksen toimipisteeseen. Tehtävänä on ammattiaineiden opettaminen logistiikan perustutkinnossa. Opetettavat aineet ovat logistiikan ammatilliset aineet varastoalalla.

Tehtävään kuuluu myös opetuksen suunnittelu- ja kehittämistyötä sekä mahdolliset vastuuopettajan ja opiskelijoiden työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvät tehtävät.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja kaikki siihen liittyvät osasuoritukset. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: Erittäin vahvoja näyttöjä menestyksekkäästä logistiikkaopiskelijoiden opettamisesta sekä kokemusta työpaikalla tapahtuvan oppimisen näyttämisestä ja vastaanottamisesta. Lisäksi edellytämme myös vahvoja näyttöjä maksullisen palvelutoiminnan kurssien suunnittelusta ja koulutuspäivien pitämistä sekä näihin liittyvistä hallinnollisista toimista.

Luemme eduksi: ADR-, tulityö-, työturva- ja tieturvakouluttajan pätevyyksiä

Työsuhteen tietoja
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen
Työaika: Vuosityöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.