(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, liikunta ja terveystieto, Ruusuvuoren koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


  • Onko sinulla ajatuksia miten teinit saadaan liikkumaan lisää?
  • Mitä liikkumisen ilo sinulle tarkoittaa?
  • Miten terveystietoa sinusta pitäisi opettaa?

Jos kiinnostuit, jätä hakemus Ruusiksen avoimeen liikunnan ja terveystiedon opettajan paikkaan!

Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 510 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia ajatusta siitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii toista vuotta työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.

Henkilöstö koostuu yli 40 opettajasta, neljästä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä. Tulevan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat monialaiset oppimiskokonaisuudet ja laaja-alaisen osaamisen tuominen osaksi toimintakulttuuria, lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä sekä ohjaus. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.

Haemme innostuneeseen ja oppilaslähtöiseen opettajajoukkoomme liikunnan ja terveystiedon päätoimista tuntiopettajaa. Haluamme tukea oppilaiden vahvuuksien ja itsetuntemuksen kehittymistä ja viedä Koko koulu- ohjaa ajattelua eteenpäin . Edellytämme liikunnan ja terveystiedon opettajalta hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa, oma-aloitteista työotetta, kykyä työskennellä liikunnan tiimin kanssa joustavasti ja rakentavasti sekä kykyä positiiviseen yhteistyöhön kotien kanssa.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme peruskoulun tuntemista (opettajuuteen kuuluvat tehtävät ja työnkuva, wilman käyttö), hyviä ohjaustaitoja ja murrosiän ymmärtämistä sekä kykyä tiimityöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, Salla Rytilä

040 521 2913

salla.rytila[at]vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16

Apulaisrehtori Kaisa Honkakoski, 043 827 2839

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.