(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, liikunta ja terveystieto, Kilterin koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Kilterin koulu

Iskostie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.08.2019

Kilterin koulu on n. 580 oppilaan ja 50 opettajan ammattitaitoinen ja oppilaita osallistava työyhteisö. Koulumme sijaitsee Myyrmäessä Länsi-Vantaalla hyvien, monipuolisten liikuntapaikkojen läheisyydessä. Koulussamme on vuosiluokat 7 - 9, yläkoulun ruotsin kielikylpyluokka jokaisella vuosiluokalla sekä valmistava luokka. Olemme mukana Liikkuva koulu -ohjelmassa sekä Urhea -toiminnassa. Kilterin kouluun kuuluu myös Lännen pajaluokka, jonka erillinen toimipiste on Myyrmäessä lähellä kouluamme.

Haemme vakinaisesti täytettävään liikunnan ja terveystiedon päätoimiseen tuntiopettajan virkaan opettajaa, jolla on hyvä opetettavien aineiden hallinta ja halu sitoutua työhön osana kouluyhteisöä sekä yhteistyökykyä. Virkaan valittavalta opettajalta edellytämme monipuolisten opetusmenetelmien hallintaa ja joustavuutta opetusjärjestelyissä sekä kykyä ohjata oppilaita erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Toivomme kiinnostusta Liikkuva koulu -ohjelmasta ja Urhea -toiminnasta.

Tutustu kouluumme tästä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
Rehtori Ulla Tolonen
0405938530

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.