(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, laaja-alainen erityisopetus, Ilolan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Ilolan koulu

Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2020 - 05.06.2021


Hei, Sinä erityispedagogiikan ammattilainen, sellaiseksi opiskeleva tai näkökulman vaihdosta suunnitteleva luokan- tai aineenopettaja! Tervetuloa huippuporukkaamme laaja-alaisen erityisopettajan määräaikaiseen tuntiopettajan tehtävään!

Haemme joukkoomme oppimisen ja yhteistyön ammattilaista ajalle 1.9.2020 - 5.6.2021.  Arvostamme aktiivista, sitoutunutta ja kehittämismyönteistä otetta yhteisten vastuualueiden hoitoon. Monipuolinen osaaminen ja hyvät yhteistyökyvyt ovat edellytys laaja-alaisen erityisopettajan tehtävän hoitamisessa.  Opetusta on 24h/vko.

Laaja-alaisena erityisopettajana ja työyhteisömme jäsenenä pääset vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti opetuksen ja työyhteisömme kehittämiseen.  Huumorintajuinen, ammatillisesti taitava työyhteisömme auttaa ja tukee Sinua kaikissa uuden arjen tilanteissa. 

Ilolan koulu on kehäradan läheisyydessä oleva luonnonläheinen koulu, jonka ympärillä aukeaa laaja metsäalue, joka tarjoaa monipuolisen oppimisympäristön koulumme käyttöön. Koulussamme opetetaan paljon metsässä. Koulumme on vuosiluokkien 1 - 4 perusopetusta antava pienten lasten lähikoulu, jossa opetetaan suurella sydämellä. Toimintakulttuurimme kiteytyy motoksi tulleeseen ”Ilon kautta Ilolassa - yhdessä oppien” -lauseeseen. Toimintakulttuurimme kivijalka muodostuu kunnioituksesta, turvallisuudesta, yhteistyöstä ja myönteisyydestä. Koulumme toimintakulttuurissa konfliktit sovitellaan. Meillä toimii restotiimi ja verso. 

Ilolan koulussa on tänä lukuvuonna reilu 440 oppilasta ja henkilökuntaa on kolmisenkymmentä. Toiminta-ajatuksenamme on kehittää lapsen valmiuksia oman elämän hallintaan tukemalla lapsen kasvua ja oppimista yhteistyössä kotien kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilas siirtyy koulustamme hyvän itsetunnon omaavana, oppimisesta innostuneena, perustaidot hallitsevana oppilaana, jolla on hyvät koululaisen taidot. Ilolan koulussa on otettu rohkeasti käyttöön opetussuunnitelman tuomat mahdollisuudet kehittää koulun toimintakulttuuria yhä yhteisöllisemmäksi ja toiminnallisemmaksi.

Oppilaiden osallistaminen on meille tärkeää. Koulussamme on aktiivinen oppilaskunnan hallitus, välituntilainaamo, verso ja välkkärit. Henkilökuntamme kokee työilmapiirin hyväksi ja yhteistyö vuosiluokkatasolla on aktiivista. Jokainen opettaja on osa vuosiluokkatiimiä. Tervetuloa mukaan toimimaan Ilon kautta Ilolassa!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Leppäkoski Anne

040 544 0225

anne.leppakoski@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 8.15 - 16.00

Apulaisrehtori Tanja Turkulainen,  puh. 050 303 1587, tanja.turkulainen@vantaa.fi, arkisin 8.15 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.