(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, erityisopetus, Rajakylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Rajakylän koulu

Latukuja 1, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2020 - 31.07.2021


Hei sinä työstäsi innostunut erityisopettaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme? Rajakylän koulussa on erinomainen ja sitoutunut työyhteisö. Koulussamme työskentelee ensi lukuvuonna n. 40 opetuksen ja kasvatuksen ammattilaista.

Haemme ammattitaitoiseen työyhteisöömme  päätoimista tuntiopettajaa (laaja-alaisen erityisopettajan kelpoisuus). Tässä tehtävässä pääset tekemään vahvaa yhteistyötä esiopetuksen kanssa. Työnkuva:  vahvistaa oppimaan oppimisen taitoja, esi- ja alkuopetuksen yhteistyötä, LUMA-ajattelua ja luki-taitojen sekä matemaattisten taitojen vahvistamista. Työskentelet siis esi- ja alkuopetuksen oppilaiden kanssa. Työnjako päiväkodin ja koulun välillä sovitaan tarkemmin elokuussa.

Rajakylän koulu on vuosiluokkien 1-4 koulu ja oppilasmäärämme ensi lukuvuonna on n. 500. Koulumme sijaitsee Itä-Vantaalla; Mellunmäen metroasemalta on lyhyt matka koululle ja myös Tikkurilasta on hyvät bussiyhteydet.

Koulumme on lämminhenkinen kouluyhteisö ja työyhteisönä olemme toisiamme auttavia ja tukevia. Meillä panostetaan yhteisöllisyyteen, yhdessä tekemiseen sekä osaamisen jakamiseen. Pidämme tärkeänä, että oppilaat saavat iloita tekemästään työstä ja onnistumisistaan. Työskentelemme nykyaikaisissa koulutiloissa ja tavoitteenamme on luoda turvallinen ja kaikin tavoin laadukas oppimispolku oppilaillemme.

Koulumme kotisivut

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä videosta ja lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Luemme eduksi: Kokemuksen esi- ja alkuopetuksessa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Viljamaa Päivi

043 826 9313

paivi.viljamaa@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 8.30-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.