(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, erityisopetus, Aurinkokiven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Aurinkokiven koulu

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 25.11.2019 tai sopimuksen mukaan - 30.05.2020


Oletko sinä etsimämme päätoiminen tuntiopettaja erityisopetukseen innovatiivisessa työyhteisössä?

Haettavana on 2016 Kivistön alueelle valmistuneessa Aurinkokiven koulussa päätoimisen tuntiopettajan, erityisopetus, tehtävä 25.11.2019-30.5.2020.  Voit tutustua kouluumme tästä.

Koulu on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulumme on aloittanut tänä lukuvuonna yhtenäiskouluna ja meillä on 890 oppilasta 1.-9.vuosiluokilla.
Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Onko sinulla vahvaa osaamista kolmiportaisesta tuesta ja oppilaiden oppimisen tukemisesta? Onko moniammatillinen yhteistyö ja joustavuus sinulle luontaista? Oletko valmis työskentelemään tiimissä yhteisopettajana? Onko uusi oppimiskäsitys ja uudet oppimisympäristöt sinulle tuttuja? Saatat sopia työyhteisömme jäseneksi.

Edellytämme hakijalta kokemusta erityisopettajana samanaikaisopetuksesta ja palkkiopetuksesta sekä tiimityöskentelystä. Toivomme hakijalta työkokemusta perusopetuksen kaikilta vuosiluokilta ja/tai yhtenäiskoulusta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja vahvaa pedagogista osaamista.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme hakijalta kokemusta erityisopettajana samanaikaisopetuksesta ja palkkiopetuksesta sekä tiimityöskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Silander Sari

0407783594

sari.silander@vantaa.fi


Tavoitettavissa virka-aikana


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.