(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja erityisopetukseen, Koivukylän koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Koivukylän koulu

Kustaantie 10, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.09.2019 - 30.05.2020


Haemme Koivukylän yläkouluun (vl 7-9) oppilaiden oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta oppimisen tuen ja erityisopetuksen ammattilaista.

Monikulttuurisessa koulussamme opiskelee noin 400 nuorta vuosiluokilla 7-9.  Meillä työskentelee noin 40 opettajaa sekä 10 oppilashoitajaa ja avustajaa.  Koulussamme on 15 yleisopetuksen ryhmää, kolme yleisopetuksen pienluokkaa, neljä vammaisopetuksen ryhmää sekä alueellinen Paja-luokka. Työelämäpainotteista perusopetusta toteutamme TEPPO-toiminnan muodossa.

Koulultamme on hyvät kulkuyhteydet bussilla koulun vierestä tai junalla noin kilometrin päässä sijaitsevalta Koivukylän asemalta.

Tutustu koulumme kotisivuihin tästä. Koulumme Facebook-sivulle pääset tästä. 

Tarjoamme erityistä tukea pienryhmäopetuksena, samanaikaisopetuksena ja erilaisina joustavina opetusjärjestelyinä oppilaan tarpeiden mukaisesti. Teemme työtä oppilaiden tukemiseksi yhdessä.

Haettavana olevaan tehtävään kuuluu samanaikais- ja pienryhmäopetuksen ohella oppilaiden yksilöllisten oppimispolkujen laatimista, tukemista ja seurantaa yhteistyössä aineenopettajien ja muiden erityisopettajien kanssa. Tehtävään kuuluu myös toimiminen 7. vuosiluokan opettajatiimissä.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: Luemme eduksi kokemuksen kolmiportaisen tuen prosesseista ja pedagogisten asiakirjojen laatimisesta, työskentelystä monikulttuurisessa oppimisyhteisössä sekä joustavien opetus- ja tukijärjestelyiden toteuttamisesta yläkoulussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Niemi Leena-Maija 0401867028

leena-maija.niemi@vantaa.fi


Apulaisrehtori Milla Nordling 043 8250407 (virka-aikaan)


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.