(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, englanti, ruotsi, Ruusuvuoren koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Ruusuvuoren koulu

Kisatie 21, 01450  Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020


  • Oletko kiinnostunut tiimityöskentelystä ja osaamisesi jakamisesta?
  • Sujuuko Classroomin käyttö?
  • Onko yläkoulu sinulle mielekäs työpaikka?

Jos kiinnostuit, hae Ruusikseen töihin englannin ja ruotsin kielen päätoimiseksi tuntiopettajaksi!

Ruusuvuoren koulussa opiskelee n. 500 nuorta 6.-9.-luokilla. Haluamme vaalia ajatusta siitä, että koulu on jokaiselle turvallinen ja innostava ympäristö, jossa voi olla oma itsensä. Oppilaan toimijuuden vahvistaminen on meille tärkeä asia. Koulussamme toimii toista vuotta työelämäpainotteisen oppimisen malli (Teppo), joka on mahdollisuus kaikille halukkaille koulun oppilaille opiskella vaihtoehtoisella tavalla peruskoulun rinnalla. Koulun kotisivut löydät täältä.

Henkilöstö koostuu 42 opettajasta, neljästä koulunkäyntiavustajasta sekä oppilashuollon henkilökunnasta. Kaikki oppilaat ovat aineenopetusjärjestelmässä. Tulevan lukuvuoden kehittämiskohteita ovat monialaiset oppimiskokonaisuudet ja laaja-alaisen osaamisen tuominen osaksi toimintakulttuuria sekä lukutaidon edistäminen sen laajassa merkityksessä. Koulumme sijaitsee Korsossa monimuotoisen lähiluonnon keskellä hyvien yhteyksien päässä. Oppimisen ja kasvun tukena on mahdollista hyödyntää kallioista metsää, vieressä olevia Ankkalampea ja urheilupuistoa sekä hyviä julkisia yhteyksiä.

Haemme innostuneeseen opettajajoukkoomme englannin ja ruotsin päätoimista tuntiopettajaa. Edellytämme valittavalta hyvää oppilaan kohtaamisen taitoa, oma-aloitteista työotetta ja halua tiiviiseen yhteistyöhön tiimin kanssa. Arvostamme myös rakentavaa ja ratkaisukeskeistä yhteistyötä kotien kanssa, tehtävään kuuluu luokanvalvojuus. Edellytämme peruskoulukokemusta ja hyviä opettajuuden ammatillisia taitoja sekä kykyä käyttää sujuvasti kaikkia koulunpitoon liittyviä järjestelmiä (esim. Wilma, Google). Luemme eduksi Megafon-kirjasarjan tuntemuksen sekä näkemyksen kirjattoman englannin opetuksen toteuttamisesta.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Salla Rytilä

040 521 2913

salla.rytila[at]vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.