(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja elintarvikealan opetukseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Ojahaantie 5, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.01.2020 - 31.12.2020


Haemme elintarvikealan ammatillisten aineiden päätoimista tuntiopettajaa Vantaan ammattiopisto Varian Myyrmäen toimipisteeseen. Opetusta on pääsääntöisesi elintarvikealan maahanmuuttajakoulutuksissa ja myös elintarvikealan perustutkinnossa leipomoalan osaamisalalla leipuri-kondiittorien työnopetuksessa. Lisäksi opetusta voi olla tarpeen mukaan myös ravintola- ja catering alalla  Varian Hiekkaharjun toimipisteessä.

Tehtävä sisältää ammatillisten aineiden opetusta, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjausta ja opiskelun ohjaukseen ja tukeen liittyviä töitä. Tehtävään kuuluu myös koulutusalan kehittämistehtäviä. Tehtävässä yhteistyökyky ja tiimityötaidot ovat tärkeitä.


Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa noin 320.  Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. (Soveltuva erikoisammattitutkinto ja vähintään viiden vuoden työkokemus opetustehtävää vastaavalta alalta sekä pedagoginen pätevyys.)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: vahvaa käytännön osaamista ja monipuolista työkokemusta elintarvikealan eri osa-alueilta, erityisesti leipomo- ja konditoria-alan osaamista

Luemme eduksi: kokemuksen opetustehtävistä, kokemuksen maahanmuuttajien ja erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden opetuksesta ja ohjaamisesta sekä kiinnostuksen pedagogiikan kehittämiseen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies, Ravitsemispalvelut

Knutti Maija

040 503 4770

maija.knutti@vantaa.fi
Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.