(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 09.08.2020 - 31.07.2021


Haemme valmentavan koulutuksen tiimiin  opettajaa ammatilliseen koulutukseen valmentavaan (VALMA) koulutukseen.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa noin 320.  Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöä oppimaan uutta.

Valmentavan koulutuksen tiimi on energinen, aikaansaava, moninainen joukko osaavia ammattilaisia. Meillä kokeillaan, innostutaan, onnistutaan ja saadaan aikaan tuloksia kunkin opiskelijan tukemiseksi.

Haemme valmentavan koulutuksen tiimiin ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen (VALMA) opettajaa suuntaansa etsivien nuorten valmapolun vastuuopettajaksi. Tehtäviin kuuluu valmakoulutuksen eri koulutuksenosien opettaminen, työaikalla oppimiseen valmentautumisjaksojen ohjaus sekä tiimin kehittämistehtäviin osallistuminen. Lisäksi opettajan tehtäviin kuuluu opsikelijoiden jatko-opintoihin ohjaus sekä mahdollisesti muu tiimin vastuurooli esim. digimentori.

Valma-koulutus toimii tiimityöperiaatteella. Työ vaatii joustavuutta, yhteistyötaitoja ja halua kehittää valma-koulutusta yhdessä muiden opettajien ja ohjaajien kanssa. Valmakoulutuksen opiskelijat tarvitsevat monenlaista tukea, joten tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää opettajalta ohjaavaa, kannustavaa, kokonaisvaltaista ja ihmislähtöistä työotetta.


Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä innostaa ja innostua. Kokemusta kielitietoisesta opettamisesta. VALMA-koulutuksen tuntemusta. Kokemusta tiimiopettajuudesta. Hyviä digitaitoja.

Luemme eduksi: Erityisopettajapätevyys. Opinto-ohjausosaaminen. Studentaplus-opiskelijahallintajärjestelmän tuntemus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan vuosityöaika


Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies Bask Sini

0401847648

sini.bask@vantaa.fi


Tavoitettavissa arkisin klo 7.30-8.00 ja klo 16-16.30


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.