(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, äidinkieli ja kirjallisuus, Martinlaakson lukio
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, nuoriso- ja aikuiskoulutus
Martinlaakson lukio

Martinlaaksontie 36, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2019 - 31.07.2020

Martinlaakson lukiossa on haettavana äidinkielen ja kirjallisuuden päätoimisen tuntiopettajan määräaikainen tehtävä ajalle  1.8.2019 - 31.7.2020.  Tehtävä sisältää myös suomi toisena kielenä opetusta.

Martinlaakson lukio on 475 opiskelijan ja 30 opettajan viihtyisä ja virkeä lukio, joka sijaitsee Länsi-Vantaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella kehäradan lähellä. Modernit ja valoisat tilamme MERCURIA-talossa mahdollistavat toimivan oppimisympäristön ja erinomaiset työskentelyolosuhteet Martsarin hengessä. Martsarissa on valtakunnallinen luonnontieteiden ja matematiikan (LUMA) erityistehtävä sekä painopistealueena draama ja teatteri. Laajan kurssivalikoiman ansioista myös yleislinjan opiskelijat voivat laatia erittäin monipuolisen opiskeluohjelman.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Edellytämme joustavaa, opiskelijalähtöistä työskentelyotetta, monipuolista pedagogista osaamista sekä kykyä ja halua työskennellä osana opettajatiimiä. Lisäksi edellytämme opetettavien aineiden ja opetussuunnitelman mukaisten työmenetelmien vankkaa hallintaa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja avointa otetta työskentelyyn. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä tieto- ja viestintätekniikan taitoja sekä suomen kielen ja kirjallisuuden ja suomi toisena kielenä oppiaineiden pedagogiikan vankkaa tuntemusta. Tehtävään valittu toimii myös lukion ryhmänohjaajana ja lukion markkinoinnin yhdysopettajana lukuvuonna 2019 - 2020.

Luemme eduksi: Arvostamme kokemusta opetustyöstä suomalaisessa lukiossa. Ryhmänohjaajan tehtävien tuntemus sekä mediaopinnot luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori, Sulander Salme

043 825 7199

salme.sulander@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma - pe klo 7.30 - 16.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.