(Poistunut julkaisusta)

Päätoiminen tuntiopettaja, 2 paikkaa
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen virka alkaen 03.01.2019
Hakuaika päättyy 14.11.2018  kello 16:00
Vantaan ammattiopisto Varia, Tennistie 1 01370 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus
Työavain 3-1042-18

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ja ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on ammatillisessa peruskoulutuksessa, aikuiskoulutuksessa ja aikuisten perusopetuksessa yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300.

Haemme suomi toisena kielenä -opettajia valmentavien koulutusten tiimiin. Suomi toisena kielenä opettaja työskentelee sekä valmentavissa koulutuksissa että oppilaitoksen tutkintokoulutuksessa useissa eri toimipisteessä. Työ sisältää suomi toisena kielenä opetuksn lisäksi oppilaitoksen suomi toisena kielenä opetuksen sekä valmentavan koulutuksen kehittämistä.

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Lisäksi edellytämme: 

  • Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää intoa toteuttaa ja kehittää ammatillisen koulutuksen suomi toisen kielenä opetusta ammatillisien koultuksen eri tutkinnoissa ja valmentavissa koulutuksissa.
  • Edellytämme kokemusta maahanmuuttajien opettamisesta sekä kykyä ja kokemusta yhteisopettajuudesta ja tiimiopettajuudesta. Työ vaatii joustavuutta ja yhteistyötaitoja.

Luemme eduksi: Kyvyn ja osaamisen opettaa myös muita yhteisten tutkinnonosien sisältöjä. Studentaplus-opiskelijahallintojärjestelmän tuntemuksen. Kokemuksen kotoutumiskoulutuksista ja kehittämistyöstä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.