(Poistunut julkaisusta)

Päätelaitteiden myynti- ja huoltotoiminnan päällikkö
Virve Tuotteet ja Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Meillä on yli sadan vuoden kokemus TETRA-laitteiden myynnistä ja huollosta. Ylpeänä voimme kertoa, että toimitimme Suomen ensimmäiset TETRA-päätelaitteet viranomaisille jo noin 20 vuotta sitten.

Seitsemän hengen tiimillä hoidamme asiakkaiden toiveet ja tarpeet ripeästi ja huolellisesti. Kun soitat huoltokeskukseemme, puhelimeen vastataan Tampereen murteella. Palvelemme asiakkaita siis aina Tenolta Hankoon, vaikka toimipisteemme sijaitseekin Tammerkosken rannalla. Olemme täysin suomalainen yritys ja osa Millog Yhtiöitä. Lisätietoja https://www.virve.com/

Nykyisen huoltopäällikkömme Pekan jäädessä eläkkeelle haemme nyt Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:lle

Päätelaitteiden myynti- ja huoltotoiminnan päällikköä

Liiketoiminnassa vastaat tiimisi kanssa Suomessa Airbus-merkkisten Tetra-tuotteiden myynnin, varastoinnin, huoltotoiminnan ja asiakastoimitusten kokonaisuudesta. Toimit esimiehenä ja vastaat Tampereen toimipisteen operatiivisesta toiminnasta sekä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle. Osallistut aktiivisesti liiketoimintamme kehittämiseen.

Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja ymmärrät päätelaiteliiketoiminnan keskeiset taloudelliset ja liiketoiminnalliset periaatteet. Suunnittelet ja toteutat vastuualueesi kehittämistoimenpiteitä määrätietoisesti. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä tiimisi kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokonaisnäkemystä ja kokemusta viranomaisasiakkaiden kanssa toimimisesta sekä kokemusta myynti- ja huoltoliiketoiminnasta. Olet innostava ja aikaansaava esimies ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Toimit joustavasti, mutta samalla johdat toimintaa tuloksellisesti. Organisoit tehokkaasti ja hahmotat olennaisen laajoista kokonaisuuksista. Edellytämme sinulta neuvottelutaitoja, soveltuvaa koulutusta sekä englannin kielen kohtuullista osaamista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön yhtiön palveluksessa. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella ja tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.6.2020 mennessä osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1448 Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Manu Skytän puoleen (puh. 040 099 9822) seuraavina soittoajankohtina: 20.5. klo 8-10 ja 27.5. klo 14-16 tai klo 16 jälkeen.

Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:

Virve Tuotteet ja Palvelut Oy myy ja huoltaa TETRA-verkkoihin soveltuvia radiopäätelaitteita, joita käytetään muun muassa virve-verkossa. Olemme valtuutettu Airbus-radiopäätelaitteiden myynti- ja huoltopiste Suomessa. Lisäksi myymme TETRA-päätelaitteisiin usean eri valmistajan lisälaitteita, esimerkiksi kantovälineitä ja nappikuulokkeita. Valmistamme myös itse erilaisia lisälaitteita kuten pöytälatureita, erikoiskaapeleita, pöytämikrofoneja ja asennussarjoja. Koulutamme asiakkaita puhelimien parametroinnissa ja päätelaiteasennuksissa. Seitsemän hengen tiimillä hoidamme asiakkaiden toiveet ja tarpeet ripeästi ja huolellisesti.