(Poistunut julkaisusta)

Päätelaitteiden myynti- ja huoltotoiminnan päällikkö
Suomen Erillisverkot -konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Erillisverkot-konserni hakee

Päätelaitteiden myynti- ja huoltotoiminnan päällikköä

Liiketoiminnassa vastaat tiimisi kanssa Suomessa Airbus-merkkisten Tetra-tuotteiden myynnin, varastoinnin, huoltotoiminnan ja asiakastoimitusten kokonaisuudesta. Toimit esimiehenä ja vastaat Tampereen toimipisteen operatiivisesta toiminnasta sekä raportoit yhtiön toimitusjohtajalle. Osallistut aktiivisesti liiketoimintamme kehittämiseen. Tehtävä sijoittuu Virve Tuotteet ja Palvelut - tytäryhtiöön.

Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja ymmärrät päätelaiteliiketoiminnan keskeiset taloudelliset ja liiketoiminnalliset periaatteet. Suunnittelet ja toteutat vastuualueesi kehittämistoimenpiteitä määrätietoisesti. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä tiimisi kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokonaisnäkemystä ja kokemusta viranomaisasiakkaiden kanssa toimimisesta sekä kokemusta myynti- ja huoltoliiketoiminnasta. Olet innostava ja aikaansaava esimies ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Toimit joustavasti, mutta samalla johdat toimintaa tuloksellisesti. Organisoit tehokkaasti ja hahmotat olennaisen laajoista kokonaisuuksista. Edellytämme sinulta neuvottelutaitoja, soveltuvaa koulutusta sekä englannin kielen kohtuullista osaamista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön yhtiön palveluksessa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi on lähtökohtaisesti Tampereen toimipisteemme.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin henkilöstökonsultti Nelli Lavanti, puh. 040 686 0557, keskiviikkona 18.9. klo 11.00-12.00, maanantaina 23.9. klo. 11.00-12.00 sekä keskiviikkona 2.10. klo. 11.00-12.00. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 6.10.2019 mennessä.