(Poistunut julkaisusta)

PÄÄTELAITEHALLINNAN ASIANTUNTIJA
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Telia Inmics-Nebula on suomalainen ICT-palveluyritys ja asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria ja suuria yrityksiä. Haemme nyt päätelaitteiden hallinnan osaajia mihin tahansa toimipisteistämme: Jyväskylä, Helsinki, Lahti, Tampere, Kuopio, Joensuu, Vaasa, Oulu, Turku.

PÄÄTELAITEHALLINNAN ASIANTUNTIJA

Tehtävässä pääset osaksi asiantuntevaa tiimiämme, joka vastaa asiakkaidemme työasemien ja mobiililaitteiden päätelaitehallinnasta. Ensisijaisina työkaluinasi ovat Microsoftin System Center Configuration Manager, Miradore ja MDM-tuotteet. Jatkuvien palveluiden lisäksi toteutamme erilaisia projekteja asiakkaillemme.

TOIVOMME

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta it-alalta sekä osaamista päätelaitehallinnasta ja siihen liittyvistä tuotteista, kuten Microsoft SCCM ja Miradore. Sinulla on myötäsyntyistä innostusta ja kiinnostusta it-alaa sekä erilaisia it-härpättimiä kohtaan. Osaat dokumentoida huolellisesti ja vieläpä kommunikoit suhteellisen sutjakkaasti suomeksi ja englanniksi. 

Tyyppinä olet tunnollinen ja aikaansaava, ja teet mieluusti yhteistyötä muiden tiimiläisten kanssa. Joustat tarvittaessa ja olet valmis kohtaamaan kiperämpiäkin haasteita. Arvostamme myös kokemustasi Microsoft infran osaamisesta, koska päätelaitehallintaan liittyvät keskeisesti esim. Microsoft AD ja palvelintuotteet. Myös Azuren, Microsoft Intunen, Office 365:n ja Macin osaamisesta on merkittävää hyötyä tehtävässä.

TARJOAMME 

Vastineena panoksestasi saat meiltä monipuoliset ja mielekkäät työtehtävät, kivat työkaverit sekä loistavan mahdollisuuden oppia uutta ja olla mukana kehittämässä toimintaamme vielä entistäkin paremmaksi. Ympärilläsi häärää sitoutunut työyhteisö, josta löytyy rutkasti asiantuntemusta ja joka auttaa sinuakin menestymään. Meistä on kivaa tulla töihin ja toivomme saavamme sinutkin viihtymään. Ammattilaisen asenteesta huolimatta vältämme kaikenlaista turhaa pönöttelyä. Etuihimme kuuluvat myös laaja työterveyshuolto vapaa-ajan tapaturmavakuutuksineen sekä kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Päätelaitehallintatiimin esimies Vesa Tellikka Jyväskylästä, puh. 040 516 7701 tai sähköposti vesa.tellikka@inmicsnebula.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen heti tai ihan viimeistään 28.2.2019 mennessä!