(Poistunut julkaisusta)

Päätelaitehallinnan asiantuntija, 2nd-level (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Turku)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Kasvatamme huippuosaavaa päätelaitteen asiantuntijatiimiämme muutamalla henkilöllä. Tiimimme vastaa Elisan nykyisten ja tulevien asiakkaiden työasema- ja mobiililaiteympäristöjen suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä ja ylläpidosta. Tiimiläiset ovat teknologiasertifioituja alan asiantuntijoita.

Tehtävä on vakituinen ja työntekopaikaksi voi sopia Helsingin, Tampereen, Turun tai Jyväskylän.

Meidän tiimi toimii 2nd-level tuessa ja tiimihenkemme on hyvä. Teemme paljon yhteistyötä keskenämme ja pyrimme aina oppimaan uutta. Lisäksi teemme paljon yhteistyötä muiden tiimien kanssa ja tuemme myös tarvittaessa 1st-leveliä.

Tehtävässä pääasiallinen työtehtävä on päätelaitehallinnan toisen asteen tekninen tuki. Olet vahvasti tiimin kanssa mukana ylläpitämässä ja kehittämässä Elisan asiakkaiden työasema- ja mobiililaiteympäristöjä sekä osallistut asiakasprojekteihin teknisenä asiantuntijana.

Työssä pärjäät hienosti jos sinulla on vahva halu oppia uutta, kehittää, laajentaa ja syventää omaa teknologiaosaamistasi. Sinulla on erinomaiset ongelmanratkaisutaidot ja tiimityöskentelyn lisäksi kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet työskennellyt jo vähintään kahden vuoden ajan toisen asteen tuessa ja lisäksi ollut mukana asiakasprojekteissa. Näet dokumentaation positiivisena asiana ja pystyt tuottamaan hyvää teknistä dokumentaatiota ja suunnitelmia sekä ymmärrät laajoja kokonaisuuksia.

Edellytämme syvällistä osaamista ja/tai sertifiointeja vähintään yhdestä, mieluummin useammasta osa-alueesta:

 • Microsoft SCCM 
 • Microsoft Enterprise Mobility + Security (Intune, AutoPilot) 
 • Windows 7/8/10 käyttöjärjestelmät 
 • Windows infrastructures (AD, GPO) 
 • Microsoft App-V 

Erityisesti ilahdumme, mikäli sinulla on lisäksi osaamista seuraavista teknologioista:

 • Azure ja Office 365  
 • Citrix XenApp/XenDesktop/XenMobile 
 • JAMF Pro  
 • OSX 
 • Sovelluspaketointiosaaminen 
 • PowerShell 

Elisalla pääset työskentelemään inspiroivassa ja joustavassa työympäristössä loistavien työkavereiden kanssa. Me Elisalla maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja lisäksi pääset nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista, kuten tulospalkkiosta sekä esimerkiksi henkilökunta-outletin laitevalikoimasta. Jatkuva oppiminen takaa, että pääset kehittymään vielä paremmaksi huippuasiantuntijaksi! Elisa on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Voit tutustua linkin takaa meihin elisalaisiin ja lukea lisää Elisasta. Myös somessa voit seurata arkeamme #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae heti! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mikäli jäi joku asia mietityttämään, niin ota yhteyttä Chiniin (chin.chung@elisa.fi). 

Valitulle henkilölle teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen.