(Poistunut julkaisusta)

PÄÄSUUNNITTELIJOITA (Tampere, Kouvola, Kotka, Lahti)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on teollisten prosessien suunnitteluun ja tuotekehitykseen sekä palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etsimme heille nyt

PÄÄSUUNNITTELIJOITA (Tampere, Kouvola, Kotka, Lahti)

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (insinööri tai DI) ja aiempaa työkokemusta muiden työn ohjaamisesta ja suunnitteluvastuun kantamisesta teollisuuden projekteissa. Arvostamme erityisesti Creo-, SolidWorks-, NX- ja Vertex -ohjelmistojen tuntemusta ja osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen osaamisen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen ja mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän kannustavassa yrityskulttuurissa sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tehtävä sijaitsee tilanteesi mukaan joko Tampereella, Kouvolassa, Kotkassa tai Lahdessa.

Oletko etsimämme osaaja?

Jätä hakemus järjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - PÄÄSUUNNITTELIJOITA (Tampere, Kouvola, Kotka, Lahti). Tiedusteluihin vastaa sähköpostitse henkilöstökonsulttimme Henri Kiiskilä (henri.kiiskila@temp-team.fi