(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija/suunnittelija mekaaniseen suunnitteluun
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Työnkuvasi

eNext-liiketoiminnan laajentumisen myötä haemme mekaaniseen suunnitteluun pääsuunnittelijaa/suunnittelijaa toimitusprojekteihimme sekä muihin kattilalaitoksien muutos- ja korjaushankkeisiimme. Fortum eNext auttaa perinteisiä voimalaitoksia sopeutumaan energia- alan tiukentuneeseen sääntelyyn tekemällä laitoksista tehokkaampia ja ekologisempia. Tarjoamme asiakkaillemme toimiviksi todettuja ratkaisuja, jotka parantavat voimalaitoksen prosesseja, kehittävät niitä tulevaisuutta varten ja lisäävät niiden arvoa.

Mekaanisen suunnittelun pääsuunnittelijana vastaat suunnittelun eri osa-alueiden yhteensovittamisesta ja käytännön kokemusten siirtämisestä suunnittelijoille. Lisäksi osallistut tarjous- ja kehitystyöhön ja toimit projekteissa suunnittelun, hankintojen, valmistuksen ja asennuksen tukena ja koordinaattorina. Olet yhteydessä suunnittelutoimistoihin ja toimit itse myös aktiivisesti suunnittelijana osana ryhmää sekä vastaat dokumentaatiosta mekaanisen suunnittelun osalta. Työhön kuuluu lyhytkestoista matkustamista projektikohteisiimme sekä koti- että ulkomailla.

Haussa huomioimme myös vähemmän kokemusta omaavat suunnittelijat, jotka ovat valmiita kasvamaan pääsuunnittelija tason tehtäviin myöhemmin. Voimme muokata suunnittelijan vastuita kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaan.

Työhönottopaikka on Espoo. 

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävä tarjoaa haasteita ympäristöystävälliseen energiantuotantoon liittyvissä tehtävissä. Pääset kehittämään taitojasi suunnittelu- ja asiantuntijaorganisaatiossa yrityksessä, joka haluaa olla alansa edelläkävijä. Onnistumisessasi auttavat tarjoamme kouluttautumismahdollisuudet ja kokeneiden kollegoiden ja esimiesten tuki. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulutasoista teknisen alan koulutusta sekä kokemusta mekaanisesta suunnittelusta ja suunnitteluohjelmien (2D, 3D) käyttötuntemusta. Kokemus kattilamuutosprojekteista ja/tai projektisuunnittelutehtävistä ja painelaitesuunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta työskentelystä kansainvälisessä työympäristössä.

Tarvitset oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimin jäsenenä. Odotamme sinulta myös asiakasmyönteistä asennetta. Tehtävässä edellytetään suomen kielen hyvää hallintaa ja sujuvaa englannin kielen taitoa. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 4.9.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat Kari Korhoselta kari.korhonen@fortum.com +358 40 183 8686. Yhteydenotot maanantaisin ja perjantaisin 14:30-16:00.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.