(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija/projektipäällikkö
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsimme pääsuunnittelijaa/projektipäällikköä toteuttamaan mielenkiintoisia ja monipuolisia Talliosakkeen tilaunelmia. Tehtävä on uusi, vakituinen ja sijaitsee Vantaan Pakkalassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä kokemusta projektinhallinnasta. FISE -pätevyydet sekä suunnitteluohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Uudet tehtäväsi liittyvät keskeisesti hankkeiden suunnitteluun koordinointin. Vastaat oman alueesi kohteiden suunnittelusta yhteistyössä tontinhankinnan sekä myynnin kanssa. Osallistut tontinkäytön luonnosteluun ja ohjaat sidonryhmiämme ja yhteistyökumppaneitamme suunnittelussa. Otat aktiivisesti roolia viranomaisneuvotteluissa sekä rakennuslupaprosesseissa.  Toimit itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa hyvässä työyhteisössä.

DEN Group tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä. Tämä päämäärä on palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. DEN Group tarjoaa kattavan ja jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoiman kotien ja tilojen suunnitteluun, rakentamiseen, käyttöön, vuokraukseen ja elinkaaripalveluihin.

Talliosake on osa Den Groupia ja on luonut ainutlaatuisen toimitilakonseptin yrityksille, kuluttajille sekä sijoittajille. Talliosake on alansa markkinajohtaja ja toteuttanut yli 3000 Talliosaketilaa maanlaajuisesti. Tilat palvelevat toimitiloina, harrastustiloina, varastoina sekä sijoituskohteina.

Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. DENillä yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään suunnittelupäällikkömme Olli:  0401353900, olli.mustaparta@den.fi

Hakemukset 2.11.2018 mennessä osoitteeseen olli.mustaparta@den.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.