(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Etsitkö työtä teknisen suunnittelun työn parista? Onko sinulla kokemusta pääsuunnittelijan tehtävistä ja haluat työskennellä materiaalinkäsittelylaitteisiin ja -järjestelmiin erikoistuneessa yrityksessä? Jos, niin hae tähän tehtävään!

Haemme asiakkaallemme Roxonille (NEPEAN Conveyors Oy) Pääsuunnittelijaa. Roxonin palvelutarjonta kattaa materiaalinkäsittelyprojektit ja -laitteet, huoltopalvelut sekä kuljetinkomponentit. Lue lisää yrityksestä:www.roxon.com.

Odotamme sinulta soveltuvaa konetekniikan koulutusta, DI tai Insinööri ja useamman vuoden kokemusta suunnittelijan tehtävistä. Mahdollinen aikaisempi kokemus materiaalikäsittelylaitteiden käsittelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää 2D ja 3D-mallinnustyökalujen sekä PDM - järjestelmän osaamista.

Työnkuvasi nojaa vahvasti tekniseen suunnitteluun ja sinulla tulee ollakin hyvä ymmärrys käytännön työstä. Työskentelet yhdessä projektipäällikön ja erikokoisten tiimien kanssa. 

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen, asiakaspalveluhenkinen sekä sosiaalinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut tekniikasta.

Roxonilaisena pääset työskentelemään kansainvälisessä perheyrityksessä, joten englannin kielen osaaminen on oleellista tässä tehtävässä. Sinulla tulee olla myös matkustusvalmius.

Tarjoamme vakituisen työn vahvan teknisen osaajajoukon ja huippuporukan jäsenenä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään kotisivuiltamme www.personalhuset.fi, viimeistään 29.3.2020. Kaikki yhteydenotot koskien tehtävää osoitetaan Katja Suomalaiselle p. 050 592 5575 tai katja.suomalainen@personalhuset.fi. Meistä lisää osoitteessa: www.personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.