(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Teollisuuden liiketoimintayksikkö on yksi merkittävimmistä Pöyryn strategisista osa-alueista. Palvelemme asiakkaitamme globaalisti tarjoamalla korkealaatuista projektinhallintaa, suunnittelua sekä konsultointia asiakkaidemme investointiprojekteihin ja heidän toimintojen kehittämiseksi.

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

PÄÄSUUNNITTELIJOITA

Pääsuunnittelijan tehtäviin kuuluu metsä- sekä kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten layout- ja putkistosuunnittelu. Projektista riippuen voit työskennellä suunnitteluryhmässä asiantuntijana tai useimmiten suunnitteluryhmästä vastaavana pääsuunnittelijana monipuolisissa kotimaisissa sekä kansainvälisissä projekteissa.

Pääsuunnittelijan tehtävässä vastaat oman ryhmäsi suunnittelusta ja työnohjauksesta sekä koordinoinnista. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä tämän alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. konetekniikan insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa kokemusta itsenäisesti suoritetusta layout- tai putkistosuunnittelusta nykyaikaisilla suunnittelutyökaluilla
  • Aktiivista otetta ja määrätietoisuutta
  • Sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön
  • Sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä merkittävä etu

Arvostamme lisäksi:

  • Kokemusta ja näyttöjä menestyksellisistä suunnittelutehtävistä
  • Kokemusta työlajivetäjän tehtävistä
  • Halua ja rohkeutta vastuunkantoon
  • Kokemus paperi- ja selluteollisuuden alalta luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa laitossuunnittelun huippuammattilaiseksi, lisäksi saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Turku, Kotka, Tampere). Työ edellyttää jonkin verran säännöllistä matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen ja putkistosuunnittelun osastopäällikkö Tuomas Kuusikko, p. 010 33 25221.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.10.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lue lisää Pöyrystä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään Pöyryllä osoitteessa: www.poyry.fi/ura-poyrylla