(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 300. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Työn kuvaus:
Rekrytoimme Projektisuunnittelijan asiakkaamme ANDRITZ Oy:n Wood Processing- yksikköön. Työpaikka sijaitsee ensisijaisesti Lahdessa. Toimenkuvasi liittyy puunkäsittely- sekä biomassalaitosten järjestelmien suunnitteluun. Tehtäviisi kuuluu projektin mekaanisesta suunnittelusta vastaaminen myyntidokumenttien pohjalta yhteistyössä asiakkaan ja Andritzin oman organisaation kanssa. Tarvittaessa pääset osallistumaan myös tarjousvaiheeseen sekä projektien valmistus-, asennus- ja käyttöönottovaiheisiin. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Toivomme sinulta:
- sopivaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri),
- kokemusta laitos- ja/tai konesuunnittelusta,
- kokemusta puun- ja massatavarankäsittelyn laitteista sekä prosesseista,
- hallitset 2D AutoCAD ja 3D Inventor suunnittelun/ ohjelmistot, PDMS laitossuunnittelun osaaminen katsotaan eduksi,
- olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen,
- kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä osana suunnitteluryhmää,
- hallitset englanninkielen suullisesti ja kirjallisesti sekä
- satunnaista matkustusvalmiutta.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin sekä pääset työskentelemään vakaassa ja kansainvälisessä työympäristössä. Saat vastuullesi monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä asiallisen kokemuksen myötä kehittyvän palkan. Sinulla on mahdollisuus kehittymiseen ja saat tueksesi organisaation osaamisen, ammattitaitoiset kollegat sekä lisäkoulutuksen kehittymistäsi varten.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa Senior HR Consultant Pietari Salmi p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hakuaika päättyy 13.10.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .