(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Oletko valmis haastamaan itsesi ja oppimaan uutta? Haemme kahta pääsuunnittelijaa WetEnd-suunnitteluryhmään viira- ja puristinosan komponenttien sekä varustelun ja pienputkistojen projektisuunnitteluun. ”Se tunne kun... saat raudan elämään ja opit uutta joka päivä.” Näin toivomme sinun tuntevan joka päivä työskennellessäsi pääsuunnittelijana Valmetilla.

Pääsuunnittelijana vastaat laitetoimitusprojektien konseptisuunnittelusta ja detaljisuunnittelun ohjaamisesta. Toimit projekteissa suunnittelutiimin vastaavana pääsuunnittelijana vastaten projektien tavoitteiden saavuttamisesta sekä sidosryhmien saumattomasta yhteistyöstä suunnitteluprojektin aikana. Osallistut aktiivisesti myös muihin toimitusprojektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja kokoonpanoon. Osallistut tarvittaessa myös koneiden ja laitteiden asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon asiakasrajapinnassa.

Toisessa nyt haettavana olevassa tehtävässä tulisit vastaamaan komponenttien projektisuunnittelusta sekä alihankintasuunnittelun ohjaamisesta viira- ja puristinosan rakenneryhmäsuunnittelun tukena.

Toisessa tehtävässä puolestaan tulisit vastaamaan komponenttien projektisuunnittelusta sekä varustelu- ja pienputkistosuunnittelusta. Tarkempi tehtävänkuva ja kehityspolku pyritään kuitenkin muovaamaan valittavan henkilön tämän hetkisen osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan.

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Sinulla on kokemusta 3D-suunnitteluohjelmista, ja kokemus tuotetiedon hallintajärjestelmistä on eduksi. Omaat hyvät koneensuunnittelun pohjatiedot ja tunnet valmistustekniikat. Toiseen haettavana olevaan tehtävään katsotaan myös eduksi kokemus putkistosuunnittelusta.

 

Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva sekä motivoidut haasteista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Sinulla on halua ja kykyä ohjata ja organisoida myös toisten suunnittelijoiden sekä sidosryhmien toimintaa. Toimit luontevasti ja vastuullisesti erilaisissa rooleissa oman projektitiimin, suunnittelualihankkijoiden,  asiakkaiden ja kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävässä pääset myös kohtuullisissa määrin matkustamaan asiakasrajapintaan varmistamaan projektiesi menestyksen ja asiakkaiden tyytyväisyyden.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Pääset toimimaan uudistuvan teknologian parissa ja sinulla on ammattitaitoisen tiimin tuki.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Valjus, Senior Manager, Wet End Device&MIL Engineering, p. 050 913 1923 tai petri.valjus@valmet.com

Tartu tilaisuuteen! Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 27.1. ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers