(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija / Vanhempi Pääsuunnittelija
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haluatko päästä huipputeknologian pariin kansainväliselle näköalapaikalle?

Haemme Jyväskylään pääsuunnittelijaa tai vanhempaa pääsuunnittelijaa Valmetin kartonki- ja paperikoneet teknologiayksikön perälaatikon tuoteryhmään projektisuunnitteluun. Pääsuunnittelijana vastaat laitetoimitusprojektien konseptisuunnittelusta ja detaljisuunnittelun ohjaamisesta. Toimit projekteissa suunnittelutiimin vastaavana pääsuunnittelijana vastaten projektien tavoitteiden saavuttamisesta sekä sidosryhmien saumattomasta yhteistyöstä suunnitteluprojektin aikana. Osallistut aktiivisesti myös muihin toimitusprojektin vaiheisiin antamalla teknistä tukea hankinnoille, valmistukseen ja kokoonpanoon. Osallistut tarvittaessa myös koneiden ja laitteiden asennukseen, testaukseen ja käyttöönottoon asiakasrajapinnassa.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus sekä kokemusta suunnittelutehtävistä ja -ohjelmista esim. Catia ohjelmistosta. Voit olla vastavalmistunut tai mahdollisesti jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava. Aikaisempi kokemus tuotetiedon hallintajärjestelmistä on eduksi. Omaat hyvät koneensuunnittelun ja valmistustekniikan pohjatiedot. Eduksi lasketaan myös perustiedot tuotteiden moduloinnista sekä LEAN-toimintatavoista. Järjestelmällisyys ja itseohjautuvuus ovat sinulle luontaisia. Työskentelet aktiivisesti positiivisella ja innostuneella asenteella. Sinulla on luontainen halu oppia uutta sekä kehittää itseäsi.

Olet aito tiimipelaaja ja sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot. Toimit luontevasti ja vastuullisesti sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Hallitset englannin kielen sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muu kielitaito katsotaan eduksi. Käytät tottuneesti MS Office ohjelmistoja. Omaat asiakaslähtöisen ajattelun. Sinulla on kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa. Matkustat tarvittaessa mielelläsi maailmalle varmistamaan projektiesi menestyksen ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Matkapäiviä on tyypillisesti keskimäärin 10-15 vuodessa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä työympäristössä huipputeknologian parissa. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Tässä tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi kokemuksen karttuessa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tästä mielenkiintoisesta tehtävästä voit kysyä tiistaina 26.5. klo 14 – 15 Hannu Turpeiselta, Senior Manager, Headbox, puh. +358 40 735 0417 tai hannu.turpeinen@valmet.com
Tartu tilaisuuteen ja täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 31.5.2020. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers