(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on merkittävä kansainvälinen tehoelektroniikan yritys, joka etsii nyt Tampereelle

PÄÄSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä suunnittelet projektikohtaisesti rautatielaitteistojen apukäyttöjä ja akustovaraajia sekä olet mukana käyttöönotossa ja vastaat tuotetuesta. Koulutat ja tarvittaessa avustat tyyppitestaajien ja tuotannon testaajien työtä. Toimit myös myynnin teknisenä tukena tarjousprojektin aikana ja avustat tarjousten teknisissä kuvauksissa.

Hakijalta odotetaan tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. sähkötekniikan AMK tai DI, sekä jo useamman vuoden työkokemusta. Suomen ja englannin sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä. Arvostamme myös joustavuutta, sillä työ sisältää ajottain matkustamista, pääosin Eurooppaan.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoiset ja joustavat työtehtävät sekä mahdollisuuksia työntekijän osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Pääsuunnittelija Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Inga Koivumäki, 0207 414 852 , inga.koivumaki@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.