(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme mekatroniikan Pääsuunnittelijaa Tampereen toimistolle vaativiin tuotantoautomaation asiakasprojekteihin. Pääsuunnittelijan tehtävissä vastaat projektin teknisistä asioista ja niiden etenemisestä. Tehtävässäsi olet osa projektitiimiä ja johdat mekaniikkasuunnittelijoita heidän työssään. Sinulla on kyky ohjata ja motivoida tiimiäsi sekä löytää ratkaisut asiakkaan automaatiotarpeisiin yhdessä organisaatiomme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Avustat tarvittaessa myyntitiimiämme teknisenä asiantuntijana esimerkiksi tarjouslaskennassa.

Henkilönä olet idearikas ja rohkea. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja sovellat uusia teknologioita käytäntöön. Sinulla on jo näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta vähintään 5 vuotta.

Edellytämme sinulta

  • Koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Kokemusta automaattisten tuotantolinjojen mekaniikkasuunnittelusta ja konseptoinnista
  • Sujuvaa 3D-järjestelmien käyttöä
  • Kykyä hahmottaa ja ideoida monimutkaisia mekatroniikkajärjestelmiä


Eduiksi katsomme

  • Kokemus robottisolujen suunnittelusta
  • Simulointiohjelmien hallinta esim. Siemens NX MCD
  • Kokemus toimitusprojektien käyttöönotosta


Tarjoamme sinulle unelmiesi mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi innostuneessa työyhteisössä. Kanssamme pääset työskentelemään alan huipputeknologian parissa ammattilaisten ympäröimänä. Toimitusprojekteissamme pääset aidosti näkemään työsi tulokset. Ilmapiirimme on kannustava ja tekemisemme työlle omistautunutta!


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 29.02.2020 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.