(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Vahvistamme tuotekehitysorganisaatiota ja etsimme kasvavaan liikkuvien työkoneiden mekaniikkatiimiimme pääsuunnittelijaa.

Keskeisimmät työtehtävät:

  • Tuotat esisuunnitteluvaiheessa suunnitteluun liittyvää dokumentaatiota
  • Osallistut projektien määrittelytyöhön
  • Osallistut meneillään olevan projektin mekaniikkasuunnitteluun ja vastaat tiimin tekemistä ratkaisuista
  • Vastaat mekaniikan osalta dokumentaation laadusta
  • Vastaat teknisissä asioissa kommunikaatiosta asiakkaan suuntaan


Olet koulutukseltasi konetekniikan DI tai insinööri ja sinulla on useamman vuoden suunnittelukokemus koneensuunnittelusta. Sinulla on aiempaa näyttöä pääsuunnittelijan tehtävästä tai halua ja kykyä kehittyä urallasi pääsuunnittelijaksi. Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen ja puhuttu osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle kansainvälisen toimintaympäristön vuoksi. Kokemus hydrauliikasta on eduksi sen ollessa tärkeä osa liikkuvia työkoneita. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Olet oma-aloitteinen henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Kannat vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten ja monipuolisten projektien parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 27.12.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.