(Poistunut julkaisusta)

PÄÄSUUNNITTELIJA, Tampere
Experis Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Työllistämme yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla viidessä eri maassa. Yrityksellämme on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin.

Meidät tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Ratkaisumme perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Tavoitteenamme on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. 
Lue meistä lisää http://www.comatec.fi

Haemme PÄÄSUUNNITTELIJAA Tampereen toimistolle vaativiin tuotantoautomaation asiakasprojekteihin. Pääsuunnittelijan tehtävissä vastaat projektin teknisistä asioista ja niiden etenemisestä. Tehtävässäsi olet osa projektitiimiä ja johdat suunnittelijoita heidän työssään. Sinulla on kyky johtaa ja motivoida tiimiäsi. Pystyt sitoutumaan välillä tiukkoihin aikatauluihin ja löydät ratkaisut asiakkaan automaatiotarpeisiin yhdessä organisaatiomme muiden asiantuntijoiden kanssa. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Avustat tarvittaessa myyntitiimiämme teknisenä neuvonantajana.

Henkilönä olet idearikas ja rohkea. Seuraat aktiivisesti alan kehitystä ja sovellat uusia teknologioita käytäntöön. Sinulla on jo näyttöjä vastaavien tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta vähintään 5 vuotta. Sinulla on myös tahtoa ja valmiuksia kehittyä projektinvetorooliin.

Edellytämme sinulta

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI)
  • Kokemusta automaattisten tuotantolinjojen mekaniikkasuunnittelusta
  • Sujuvaa 3D-järjestelmien käyttöä, erityisesti SolidWorks
  • Kykyä hahmottaa ja ideoida monimutkaisia mekatroniikkajärjestelmiä
  • Suullisia ja kirjallisia suomen ja englannin kielen taitoja.

Eduiksi katsomme

  • Kokemus robottisoluista ja konenäköjärjestelmistä
  • Simulointiohjelmien hallinta
  • Toimitusprojektien käyttöönotosta vastaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Experiksen kanssa. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisääthän palkkatoiveesi mukaan hakemukseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.