(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija tai Projektipäällikkö talo- ja teollisuussähköryhmään
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation ja Electrification -yksikköön Oulun toimistollemme

Pääsuunnittelijaa tai Projektipäällikköä talo- ja teollisuussähköryhmään
(Chief Engineer / Project Manager)

kotimaisten sekä ulkomaisten kohteiden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun ja tarjoustyöhön sekä projektinhallinta- ja asiakasrajapintatehtäviin.

Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Sinulla on vahva tekninen osaaminen ja pitkä työkokemus alalta. Pystyt toimimaan pääsuunnittelijana tai projektipäällikkönä. Sinulla on useamman vuoden kokemus linjaorganisaation tai projektiorganisaation tehtävissä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa ja motivoida.

Työtehtävät sisältävät lisäksi luonnos- ja konseptisuunnittelua sekä kustannusarvioiden laadintaa, projektinhoitoa sekä valvontatehtäviä kohteissa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK tai Ins. AMK.) ja erityisesti sähkö-, automaatio- ja tietotekniikan sekä yleisesti konesähköistyksen tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito vaatii lisäksi kattavaa työkokemusta alalta, sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla. Tarvitset tehtävissä myös neuvottelutaitoa ja kommunikointikykyä sekä valmiutta työskennellä erilaisissa toimintaympäristöissä. Suomen sekä englannin kielen taito ovat välttämättömiä, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa rekrytointisivuillamme osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäällikkö Juhani Kääriäinen +358 50 530 8390, juhani.kaariainen@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg +358 50 401 5559, jari.aberg@elomatic.com