Pääsuunnittelija, sähkötekniikka
Insinööritoimisto Comatec Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Haemme Vantaan toimistolle sähkötekniikan PÄÄSUUNNITTELIJAA.

Olet koulutukseltasi sähkötekniikan DI tai insinööri. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä. Sinulla on aiempaa näyttöä pääsuunnittelijan tehtävästä tai halua ja kykyä kehittyä urallasi. Hallitset sujuvasti myös projektien hallintaan liittyvät menetelmät.

TEHTÄVÄT JA VASTUUT

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kansainvälisesti toimivat vientiyritykset. Tehtävään sisältyy suunnittelutyön lisäksi muiden suunnittelijoiden töiden ohjausta, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja toimittajiin sekä materiaalihankintoihin osallistumista.

HAKIJALTA ODOTETAAN

Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Eplan, E3, Cads tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston. Mahdollisesti omaat suunnittelukokemusta myös laivasähköjärjestelmistä.

Sinulla on hyvät kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Hakemuksen ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 23.5.2021 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448165
  • Tehtäväalue: Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: Liiketoimintapäällikkö Pekka Jaakola, puh. 040 526 3621, pekka.jaakola@comatec.fi