(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija sähkötekniikka, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme pääsuunnittelijaa Vantaan toimistolle.

Olet koulutukseltasi sähkövoima- tai automaatiotekniikan DI tai insinööri. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä. Sinulla on aiempaa näyttöä pääsuunnittelijan tehtävästä tai halua ja kykyä kehittyä urallasi. Työtehtävään sisältyy myös projektikohtaisesti mahdollisuus toimia oman työn ohella projektipäällikön roolissa. Hallitset sujuvasti myös projektien hallintaan liittyvät menetelmät.

Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Eplan, E3, Cads tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston. Sähkö- ja automaatiosuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot kaapelointi-, piirikaavio- ja kytkentäkuvasuunnittelusta komponenttivalintoineen. Mahdollisesti omaat suunnittelukokemusta myös laivasähköjärjestelmistä.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 5.5.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta.