(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija sähkötekniikka, Lappeenranta
Insinööritoimisto Metso Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme pääsuunnittelijaa Lappeenrannan toimistolle.

Olet koulutukseltasi sähkövoima- tai automaatiotekniikan DI tai insinööri. Sinulla on suunnittelukokemusta sähkö- ja/tai automaatio suunnittelutehtävistä. Sinulla on aiempaa näyttöä pääsuunnittelijan tehtävästä tai halua ja kykyä kehittyä urallasi pääsuunnittelijaksi. Työtehtävään sisältyy myös projektikohtaisesti mahdollisuus toimia oman työn ohella projektipäällikön roolissa. Tunnet tai hallitset projektienhallintaan liittyvät menetelmät.

Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Eplan, E3, Cads tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston. Sähkö- ja automaatiosuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot kaapelointi-, piirikaavio- ja kytkentäkuvasuunnittelusta komponenttivalintoineen.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.12.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

On mahdollista myös työskennellä Imatran toimipisteellämme.

Tutustu comateclaisten tarinoihin https://www.comatec.fi/comatec-group/toissa-comatecissa/