(Poistunut julkaisusta)

Pääsuunnittelija, sähkö - projektitoimitukset ja nosturimodernisaatiot
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Etsimme uutta sähkösuunnittelun osaajaa pääsuunnittelijaksi EMEA-alueen nosturimodernisaatioyksikköön, vastaamaan projektikohtaisen sähkösuunnittelun toteutuksesta ja aikatauluista.

Yksikkömme tukee Konecranesin etulinjayksiköitä runsaasti suunnittelua vaativissa modernisaatioprojekteissa. Nämä modernisaatiot pohjautuvat Konecranesin ratkaisuille ja teknologioille.

Mitä odotamme sinulta?

  • Olet koulutukseltasi sähköalan insinööri tai DI. Omaat jo useamman vuoden kokemuksen teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä, joissa on ollut käytössä taajuusmuuttajia, ohjelmoitavia logiikoita (PLC), sähkömoottoreita ja erilaisia kenttäväyliä. Erilaisten sähkökomponenttien ja kaapeleiden valinta- sekä mitoitusperiaatteet ovat sinulle tuttuja.
  • Katsomme eduksesi käytännön kokemuksen sähköasennustyömailta, sekä kokemuksen raskaista teollisuuden koneista
  • Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät ryhmässä työskentelystä
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielet, muut kielet katsomme eduksesi
  • Olet valmis matkustamaan jonkin verran

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä eri valmistajien nostureiden parissa globaalissa toimintaympäristössä. Samalla saat tueksesi motivoituneen asiantuntijatiimin ja mahdollisuuden kasvaa haasteiden myötä nosturisuunnittelun ammattilaiseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Jukka-Pekka Reijomaa, sähköposti: jukka-pekka.reijomaa@konecranes.com sekä suunnittelupäällikkö Ismo Ylenius, sähköposti: ismo.ylenius@konecranes.com

Hae tehtävää 30.09.2018 mennessä urasivujemme kautta: www.konecranes.com/career